Tornem a fer el 4de8 a les Festes de Tardor de Sant Just

4 de 8 a Sant Just Desvern, 2017

Després d'una Festa Major d'Esplugues en què no ens van sortir les coses, les Festes de Tardor de Sant Just Desvern ens van ser propícies i hi vam descarregar el que és tot just el tercer 4de8 de l'any. Hi vam afegir el 2de7 i el 7de7.

En primera ronda vam sortir de 2de7, que d'un any ençà el tenim completament apamat. La setena torre de l'any va pujar amb tranquil·litat i es va descarregar sense gaires problemes: un pèl lenta i amb alguna petita remenada a la descarregada. En segona ronda era el torn del 4de8, que no havíem pogut assajar gaire bé després de Festa Major d'Esplugues i arribava un pèl just. Així i tot, va pujar al primer peu i amb confiança, també un pèl lent, i llevat d'un petit tremolí en la sortida de canalla, no va patir gens. En tercera ronda portàvem el segon 7de7 de la temporada, que es va enfilar amb força enrenou i remenadissa i que es va haver de defensar en la descarregada, però també sense cap perill de llenya. Vam acabar amb un vano de 5 en què un dels pilars de 4 es va haver de desmuntar. La diada completa va ser aquesta:

Castellers d'Esplugues: 3pd4, 2d7, 4d8, 7d7, pd5+pd4+idpd4
Castellers de Lleida: 2pd4, id4d8, id4d8, 2d7, id3d8, 4d7a, vano5
Castellers de Terrassa: 2pd4, 5d7, 2d7, 4d7, pd5
 
Fotografies de la diada:
 
El vídeo, aviat al canal de Youtube.
 
Ara, la propera actuació és a Begues amb motiu de la Trobada de Colles del Baix Llobregat, l'1 de novembre. Ens resten tres diades per continuar demostrant el nostre potencial, tres diades per tornar a descarregar la torre i el 4, però sobretot, tres setmanes per tornar a repetir la clàssica que vam fer per Santa Magdalena, i l'única manera d'ajuntar-los tots tres és amb assaig! Aquesta setmana assagem dimarts i divendres en horari habitual, dijous hi haurà assaig de millora tècnica i pilars a les 20 h a la Nau.
 
Salut i castells!