Tornem a fer el 2de7 a Vilanova

2de7 vilanova

Diumenge actuàvem per primer cop a la nostra història, segons les dades, a Vilanova i la Geltrú, amb motiu de la diada de la Grallada, amb els Bordegassos de Vilanova i els Castellers de Sant Cugat. Hi vam fer el segons 2de7 de l'any, a més del 4de7 amb agulla, el 4de7 i un pilar de 5.

Després d'una curta cercavila des del local de Bordegassos fins a la plaça de les Cols, va començar l'actuació sota un sol de justícia força puntual. Érem tercers en l'ordre d'actuació i vam sortir de 4de7, que no va oferir cap problema destacable. En segona ronda portàvem el 2de7, que havíem descarregat per Sant Jordi a casa però que ens havia quedat en intent desmuntat al Poble-sec fa unes setmanes a causa d'una llenya anterior d'un altre castell. En aquest cas, el 2de7 va pujar ferm i a un ritme tranquil i es va descarregar sense gaires complicacions. En tercera ronda va ser el torn del 4de7a, que no va tenir tampoc gaire història. Vam acabar amb el pilar de 5.

L'actuació completa va ser aquesta:

Bordegassos de Vilanova: 4d8, , 2d7, pd5, ipd5, pd5, 2pd4
Castellers de Sant Cugat: 3d8, 4d8, 5d7, 2pd5
Castellers d'Esplugues: 4d7, 2d7, 4d7a, pd5

Fotos:

 
Aviat en penjarem el vídeo.
 

Revetlla de Sant Joan

Demà 23 de juny és Sant Joan i participarem als actes de la rebuda de la Flama del Canigó i de l'encesa de la foguera. Normalment fem un pilar com a mínim durant l'encesa. El programa és aquest:
  • 18.30: Rebuda de la Flama del Canigó al Robert Brillas
  • 19.30: Actuació dels Bastoners d'Esplugues i del grup de folk Sagristà&Soler (el Sergi Sagristà és graller de la nostra colla)
  • 21.00: Seguici-correfoc d'encesa de la foguera, del Brillas a la pista vermella del Pou d'en Fèlix
  • 22.00: Encesa de la foguera i pilar nostra
  • 22.30: Revetlla popular al carrer de l'Avenç i música
 
Com que divendres és la revetlla, farem l'assaig avui dijous en l'horari habitual a la Nau.
 
[Foto de la notícia: Maite Gomà]