Susana Servián i J. M. Tarrés, nous cap de colla i president de la colla

L’Assemblea dels Castellers d’Esplugues, reunida el diumenge 28 de gener a les 17.30 hores al local social de l’entitat, va elegir nous equips tècnics i administratius per al mandat 2018-2019.
 
L’equip tècnic està encapçalat per Susana Servián com a cap de colla, mentre que l’administratiu el lidera Josep Maria Tarrés, que ja havia estat president anteriorment durant els períodes 2001-2005 i 2010-2012. Els dos equips es voten per separat i van ser escollits per àmplia majoria.
 
Els projectes tant de Junta administrativa com tècnica són bàsicament continuistes respecte als dels equips anteriors. Pel que fa a la Tècnica, es pretén consolidar els castells actuals (la clàssica de vuit), a més de continuar treballant els folres per poder portar el 2de8f tan aviat com sigui possible. Per fer això, s’han creat o modificat estratègies per créixer en nombre de camises.
 
Pel que fa a l’àmbit social i administratiu, el nou president va posar èmfasi també en el creixement de la colla com a principal repte, per a la qual cosa cal afavorir la participació i integració dels castellers en les activitats de la colla.
 
La cap de colla entrant va presentar també el calendari d’actuacions per a aquest any, que es pot consultar al web dels Castellers d’Esplugues.
 
Durant l’Assemblea, els equips tècnic i administratiu sortints van valorar l’any anterior, que en línies generals van considerar positiu malgrat, precisament, la davallada de camises i els problemes que ha generat l’ambient polític a Catalunya. La presidenta sortint, Mari Luz Caparrós, també va repassar el balanç econòmic, que ha estat positiu. Finalment, Ramon Sàlvia va  explicar l’estat del projecte de local d’entitats d’Esplugues, que actualment està en fase de negociació amb l’Ajuntament i que es preveu que estarà enllestit cap a l’any 2020.
 
La nova Junta de la colla és aquesta:
 
President: Josep Maria Tarrés
Sotspresident i relacions institucionals: Jordi Figueras
Tresoreria: Claudia Camargo
Secretaria: Anna López
 
Cap de colla: Susana Servián
Sotscap de colla: Jordi Grañon
Caps de canalla: Cèlia Viladot i Irene Villanueva
Cap de troncs: Adrià Pallarès
Caps de pinyes: Joan Mora i Sílvia Méndez
Caps de pilars: Sònia Nueno i Emmel Martínez
Cap de folres: Ricard Pons