Per Sant Jordi ens estrenem a casa

Aquest diumenge 23 d'abril continuem la temporada després de l'aturada de Setmana Santa. La Diada de Sant Jordi enguany serà a la plaça de Santa Magdalena (davant l'Ajuntament) a les 12 h (hem quedat a les 11.30 a plaça) amb els Castellers del Poble-sec i els Castellers de Cerdanyola. Recordeu-vos d'avisar la Tècnica tant si veniu com si no.

Després de l'actuació obrirem com sempre la Closca per fer-hi la Quarta Ronda i dinar. Tot seguit hi haurà una sessió de prevenció de lesions. És important que tothom, tant els que fa 15 anys que fan castells com els que fa 15 dies, sapiguem les nocions bàsiques de seguretat a l'hora de fer castells. 

Hem fet un bon inici de temporada però encara resta molt per fer. L'assaig d'avui divendres és molt important per continuar treballant els objectius de la temporada i per fer una bona actuació de Sant Jordi. O sigui que tothom a assaig! Després obrirem la Closca per sopar-hi i fer-la petar una estona.

Com que coincideix amb el dia 23, muntarem la paradeta de Sant Jordi amb la resta d'entitats a la mateixa plaça durant tot el dia per vendre llibres i roses i material de la colla. Parleu amb Junta per apuntar-vos als torns!

(El dibuix del cartell de Sant Jordi d'enguany és de Yaiza Bazán, del CEIP Folch i Torres, guanyadora del concurs de cartells que organitza anualment la colla per Sant Jordi.)

Salut i castells!