Resultats de Figueres i sopar del 20è aniversari

Diumenge vam actuar a la rambla de Figueres amb motiu de les festes de Sant Pere i vam descarregar 4de7 amb agulla, 4de7, 3de7 i un pilar de 5. Compartíem plaça amb els Castellers de Figueres, els Xerrics d'Olot i els Marrecs de Salt.

La diada va començar poc abans de les 12 del migdia i va anar a força bon ritme fins a la tercera ronda, en què una caiguda dels Castellers de Figueres va deixar sense ambulància l'actuació. Els Cargolins, un pèl justos de camises, vam començar amb un 4de7 amb agulla amb unes mides no gaire bones, i tot seguit vam descarregar el 4de7 i el 3de7 sense més problemes. L'actuació completa va ser la següent:

Castellers de Figueres: 3p4 4d7 4d7a i5d7 3d6 p5
Marrecs de Salt: 3p4 id4d8 4d8 3d8 2d7 p5
Castellers d'Esplugues: p4 4d7a 4d7 3d7 p5
Xerrics d'Olot: p4 3d6a 4d6 2d6 p5
 
En acabat, els amfitrions van oferir un dinar per a totes les colles. N'hi ha fotos aquí i aquí. Penjarem aviat el vídeo de l'actuació al lloc habitual.
 
Dijous farem un assaig especial de torre de set, a les 20.30 h a la Nau. És important ser-hi com més millor, tant dijous com divendres, per preparar la diada de Sants, en què l'objectiu és provar el 2de7 si els assajos han anat bé.
 
D'altra banda, dissabte al vespre farem el sopar del 20è aniversari. En acabat, hi haurà concerts amb Latino y los Llobregates i Bossonaya. N'hi ha més informació a Facebook.
 
Finalment, aquest cap de setmana s'inaugura l'Ateneu Popular d'Esplugues. Divendres a les 19.00 h serà l'acte d'inauguració, mentre que diumenge hi haurà una cercavila des de l'Ajuntament, a les 12.00 h, fins al parc de les Tres Esplugues, on hi haurà una paellada popular. Des de la colla aplaudim la iniciativa i animem els castellers a participar-hi; durant la cercavila, si som prou gent, hi farem algun pilar. Més informació, a Facebook.

Salut i castells!