Repetim la millor diada de la història al Concurs de Castells

Els Castellers d'Esplugues vam tornar a repetir la millor diada de la història cargolina en descarregar el 4de8, el 2d7, el 3d7ps i p5 a la jornada de dissabte del Concurs de Tarragona. 
El 4de8, que vam fer en  primera ronda, va pujar amb bones mides i ferm, fet que va fer que el descarreguéssim sense gaires complicacions. El quart carro gros de la temporada es va descarregar entre l'eufòria cargolina. 
En segona ronda encaràvem el 2de7, la pinya estava molt forta i el tronc molt parat amb els mínims moviments típics de la torre. Tot i la indecisió de la canalla el castell va pujar i es va descarregar amb valentia. Segona torre de la temporada i tercera descarregada de la nostra història. 
En tercera ronda portàvem el castell de la colla: el 3d7ps. Un castell que es va rebregar força però que ens el creiem i li tenim molt ben pressa la mida. Amb un ritme una mica descompassat també es va descarregar i amb aquest ja en portem 50!
Vam tancar l’actuació amb un pilar de 5 força treballat també. 
 
D'aquesta manera la colla va sumar 1235 punts i vam quedar 10ns en la jornada de dissabte i 22ns en la classificació global, que inclou la jornada de diumenge i la de Torredembarra de la setmana passada; és a dir, 42 colles.
 
Hi ha més informació sobre el Concurs al seu web. Podeu veure fotos de l'actuació aquí i aquí. El vídeo el penjarem dissabte, farem la quarta ronda divendres al local després d’assaig amb una festa i sopar gratis per celebrar la gran feina feta.
 
Ara toca seguir treballant, dimecres 12 actuem a la Trobada del Baix Llobregat, una data important al nostre calendari. 
 
Enhorabona Cargolins!