Repetim la clàssica de vuit al Poble-sec!

3 de 8 al Poble-sec

Els Castellers d'Esplugues hem fet la nostra segona clàssica de vuit —4de8, 3de8 i 2de7— aquest diumenge a la Diada de Tardor dels Castellers del Poble-sec, acompanats, a més de pels amfitrions, dels Castellers de la Sagrada Família i els Castellers de Santa Coloma. Vam estrenar la clàssica i el 3de8 aquest mateix any per festes de Santa Magdalena a casa nostra.

Després dels tres pilars de quatre d'entrada vam començar l'actuació amb el 4de8. Era el cinquè de l'any i va pujar al segon peu amb mides força bones, malgrat que un rengle estava bastant tort. El castell no va patir gaire i, en tot cas, els pocs moviments es van aturar sense perill. D'aquesta manera encaràvem la diada de la millor manera possible. En segona ronda era el torn del 2de7, que enguany ja havíem descarregat nou vegades. La desena torre va pujar força nerviosa i es va haver de defensar bastant durant tota l'execució. Després de la nostra torre els Castellers de la Sagrada Família també el van provar, però només els va quedar en carregada, llenya que va comportar l'absència d'ambulàncies i una aturada d'una mica més d'una hora. Quan van haver tornat i va ser el nostre torn, vam portar, per fi, el 3de8, que va pujar ben rodonet i amb molta confiança. El vam descarregar entre l'eufòria de la colla per la segona clàssica de vuit de la nostra història. Per acabar vam fer tres pilars de quatre.

L'actuació completa va ser aquesta:

Castellers del Poble-sec: 3pd4, 4d7a, 5d7, 3d7a, pd5
Castellers d'Esplugues: 3pd4, 4d8, 2d7, 3d8, 3pd4
Castellers de la Sagrada Família: 3pd4, 4d8, 2d7c, 3d7s, 3pd4
Castellers de Santa Coloma: pd4, 3d6, 4d6, pd4
 
Fotografies d'en Manel i de l'Ana.

Un vídeo resum de l'actuació. El nostre vídeo el penjarem aviat al lloc habitual.

Una crònica personal d'en Josep.

Amb aquesta actuació hem tancat temporada, que ha estat la millor de la nostra història, amb dues clàssiques de vuit i deu torres de set descarregades. A partir d'ara descansem d'assaig fins l'any vinent. Recordeu que el sopar de fi de temporada serà el 2 de novembre, amb opció vegetariana i celíaca, i que es pot pagar fins al 24 de novembre. Per correu intern s'ha passat el número de compte per pagar-ho per transferència. D'altra banda, el dia límit per pagar la loteria és el 13 de desembre.

Salut i castells!