Prèvia del Poble-sec

4de8 al Poble-sec el 2016
Aquest diumenge, 13 de novembre, toca la darrera actuació de la temporada. Serà al Poble-sec amb motiu de les Festes de Tardor dels Bandarres.
 
Actuarem a les 12 hores al carrer de Blai, n. 34, (davant la biblioteca Francesc Boix, on ja hem actuat altres vegades) amb els Castellers de la Sagrada Família i els amfitrions, els Castellers del Poble Sec.  Ens trobarem a les 11:30 h directament al lloc d'actuació. Recordeu que és difícil aparcar-hi i que hi ha una manifestació a la mateixa hora a l'avinguda de Maria Cristina, o sigui que aneu-hi amb temps per si hi ha carrers tallats al trànsit o embussos.
 
En acabar, anirem a La Closca a fer la última Quarta Ronda de la temporada!
 
Les actuacions al Poble-sec ens han acostumat a portar bona sort amb els nostres castells: hi vam fer el primer 4de8 fora de casa, l'any 2013 (era el tercer que fèiem) també per la diada de Tardor dels Bandarres, i l'any passat hi vam descarregar dos més, un al maig i un altre al barri de Sant Antoni a l'octubre. Enguany, si hi som tots a assaig i diumenge a plaça, podem acabar aquesta gran temporada amb els millors castells possibles.
 
Som-hi, Cargolins!poblesec