Prèvia de l'actuació de Sant Jordi

Diumenge vinent tornem a actuar a casa amb motiu de la Diada de Sant Jordi. Serà al Robert Brillas a les 12 h amb els Castellers de la Vila de Gràcia i els Castellers del Poble-sec. Divendres, d'altra banda, assajarem també al pati del Brillas per si voleu provar què és això de fer castells!

Estem protagonitzant un inici de temporada molt bo i això no hi ha qui ho aturi. Després que ja hem descarregat dos 5de7 i dos 4de7a en tres actuacions, cal seguir donant-ho tot a plaça i a assaig per seguir creixent. Per a això, l'assaig de divendres serà també als jardins del Casal de Cultura Robert Brillas a l'horari habitual: per fer-nos veure i dur els castells al rovell del poble. En cas de pluja assajarem a la Nau.

L'actuació de Sant Jordi a Esplugues la fem des de la primera temporada i enguany ens acompanyaran els Castellers de la Vila de Gràcia —que no vénen a Esplugues des de 1999— i els Bandarres, que ja van actuar al Brillas enguany en l'actuació d'inici del vintè aniversari. Amb totes dues colles ja hem compartit plaça dos cops aquest 2014.

Després de l'actuació, obrirem la Closca per dinar i fer el Quarta Ronda. Teniu més informació de l'actuació de Sant Jordi a la prèvia dels graciencs.

D'altra banda, la paradeta del dia de Sant Jordi a Esplugues va ser tot un èxit. Vam passar tota la diada a la plaça de l'Ajuntament amb la resta d'entitats i amb la gent del poble entre llibres i roses i ens hi vam fer veure. Gràcies a tots els que hi van passar i als que hi van col·laborar!

Salut i castells!