Prèvia de la Trobada del Baix

Dimecres continuem aquesta magnífica temporada i actuem a la Trobada de Colles del Baix Llobregat, que enguany se celebra a Sant Feliu de Llobregat. L'actuació començarà a les 12:30 h a la plaça de Lluís Companys i, per tant, quedarem a les 12 h allà.

 
En cas de pluja farem els castells a dins del Palau Municipal d'Esports Joan Carles Navarro de Sant Feliu. Quan en sapiguem alguna cosa del cert avisarem de seguida.
 
Som un total de 12 colles, que actuarem en dues rondes conjuntes i una ronda en solitari. Les colles que ens acompanyaran són les següents: Castellers de Sant Feliu, Colla Jove de l'Hospitalet, Encantats de Begues, Castellers de Castelldefels, Castellers de Cornellà, Castellers d'Esparreguera, Castellers de Gavà, Matossers de Molins de Rei, Castellers del Prat de Llobregat, Carallots de Sant Vicenç i Castellers de l'Adroc.
 
Per dinar hi haurà macarrons (i també menjar apte per a celíacs i vegetarians); per la previsió de pluja es farà sota la plaça coberta de la Riera de la Salut a l'altura del carrer dels Tallers, una mica més amunt cap a la muntanya d'on actuarem (plànol). Per arribar-hi el millor és la bici o el transport públic: podeu agafar el Tram T3, Rodalies R4 i els busos L50 o L62. També hi podeu anar amb cotxe, es recomana aparcar per la ciutat esportiva del Barça.
 
Serà el primer cop que actuarem amb els Castellers del Prat de Llobregat i amb els de l'Adroc (que són de Pallejà i de Sant Andreu de la Barca). És el tercer cop que els nostres fillols organitzen la Trobada: en la primera, el 2002, hi vam descarregar el nostre primer 4de7 amb agulla, que vam trigar sis anys a repetir. En la segona vegada, el 2008, hi vam descarregar el 5de7 i el 4de7a alhora: era el segon 4de7a de la colla (després del del 2002) i també el segon 5de7 (el primer l'havíem fet poc abans per la nostra festa major). Així doncs, és clar que les trobades del Baix a Sant Feliu ens porten sort, i aquesta vegada ha de continuar igual!
 
Hi hem d'anar a fer una molt bona actuació i recordeu... tot suma per Buñuel, assajos de dimarts i divendres i les actuacions fins a Sant Just!
LA FIDELITAT ET PORTARÀ DE FRANC A BUÑUEL!
 
Salut i castells!
 
(foto de Ton Gasull, 4de7 amb agulla nostre a Sant Feliu el 2012)

Per continuar la festa colorida, els Castellers de Sant Feliu ens convidaran a dinar i organitzaran una festa per a totes les colles.