Prèvia de Can Vidalet

Aquest cap de setmana són les festes de Can Vidalet i, com és habitual, hi actuarem el diumenge a les 11.30 a la rambla de la Verge de la Mercè. Enguany compartirem plaça amb els habituals Castellers del Poble-sec i, també, amb els Castellers de Terrassa.

Després de l'actuació anirem a dinar a la Closca amb les altres colles. El menjar serà rostit amb samfaina i patates, macarrons per a la canalla o per a qui vulgui i cuscús per als vegetarians. 

A les 5 de la tarda hi ha manifestació en suport a l'Adri, que està acusat injustament de terrorisme. Copiem el missatge del president de la colla:

Perdoneu-me que abusi de la meva condició de president per a fer-vos arribar aquestes ratlles, però vull parlar-vos d'un tema que, per més que no afecta directament la Colla, crec que sí que ens interpel·la a tots com a ciutadans i, per tant, com a castellers.
 
Diumenge farà dos mesos que un veí d'Esplugues, l'Adrià, el meu nebot, està desaparegut i molt probablement a l'exili tot fugint del que antigament en dèiem justícia, però que avui ja en podem dir venjança.
 
El meu nebot no és cap terrorista, és un jove que vol un món millor per a tots i que, quan troba alguna cosa injusta, actua i ha actuat sempre de forma pacífica per a fer-la visible i denunciar-la públicament, i això és un dret fonamental.
 
I així, compartim o no el que l'Adrià defensa, contemplem com un dret fonamental esdevé delicte, i això ens afecta a tots.
 
Per aquest motiu, us convido a tots a acompanyar-me diumenge a la tarda a la manifestació en suport a l'Adrià. Ja sé que estarem cansats de la diada i tot just paint el merescut dinar i que a la Closca s'hi està molt bé i que la manifestació, molt probablement, no servirà per a gaire res. Però, què carai, els Cargolins no es deixen trepitjar cap dret fonamental sense plantar-hi cara, perquè el que és segur que no serveix per a res, és no fer res.
 
Salut i castells
 
 Adri Et Volem a Casa