Prèvia - Bateig dels Castellers de l'Adroc

3 de 7 Barberà Vallès

Aquest diumenge 25 de març continuem la temporada a Sant Andreu de la Barca amb motiu del bateig dels Castellers de l'Adroc, que actuaran per primer cop amb camisa oficial. Serà a la plaça Federico García Lorca, davant el teatre municipal, a les 11.30 h, i també actuarem amb els Carallots de Sant Vicenç dels Horts.

En acabat, els Castellers de l'Adroc ens convidaran a dinar. Si teniu alguna intolerància, comuniqueu-ho als vostres caps respectius.

Els Castellers de l'Adroc prenen el relleu dels Castellers de Sant Andreu de la Barca, colla que va desaparèixer el 2006. L'Adroc aplega gent de Sant Andreu i de Pallejà i la seva camisa portarà el color negre, hereu de la colla anterior, i el lila, representatiu de Pallejà. Són una colla en formació segons la CCCC i ens han demanat que siguem els seus padrins, juntament amb els Carallots. Per això celebrem aquesta diada, per commemorar la seva formació i per celebrar el naixement d'una altra colla castellera a Catalunya i al Baix Llobregat. Com a bons padrins i com l'actual millor colla del Baix, hem de fer un bon paper i ajudar en les seves pinyes.

Crònica de Barberà

Diumenge passat vam encetar la temporada a Barberà del Vallès amb motiu de la Diada d'Inici de Temporada dels Castellers de Sabadell. Actuàvem, a més de Saballuts, amb els Castellers de Sant Cugat i els Castellers de Cornellà. Va ser una actuació per engegar motors i anar rodant castells i castellers. D'entrada vam fer un pilar de dol en record d'en Didac, traspassat recentment; va ser casteller força anys però va haver de deixar la colla per motius de salut. Que la terra et sigui lleu, Didac.

En primera ronda vam plantar un 3de7 amb bones mides i molt parat, que va donar pas al 4de7, que va pujar molt a poc a poc, fet que va contribuir que perdés una mica les mides i que s'hagués de treballar, però en tot cas no va presentar perill en cap moment. Per acabar, un 5de6 per continuar rodant castellers, i dos pilars de 4. L'actuació completa va ser aquesta:

Diada d'Inici de Temporada dels Castellers de Sabadell a Barberà del Vallès:

Castellers de Sabadell: 2pde4, 5de7, 7de7, 3de7, vano de 5
Castellers de Sant Cugat: 2pde4, 2de7, 5de7, 4de7, vano de 5
Castellers d'Esplugues: pde4dol, 3de7, 4de7, 5de6, 2pde4
Castellers de Cornellà: pde4, 3de7, 4de6p, 3de6s, pde4
 
Altres cròniques:
Crònica personal d'en Josep
 
Fotos:
Leyva (Gausacs)
 
Vídeo de l'actuació
 
Ens veiem a assaig i a plaça! Salut i castells!