Marina Sabaté és la nova cap de colla dels Castellers d’Esplugues.

Marina Sabaté és des d’aquest dissabte la cap de colla dels espluguins en haver estat elegit el projecte tècnic que encapçala en l'Assemblea extraordinària amb 71 vots a favor, 1 nul i 7 en contra. Relleva en el càrrec Joan Pujadas, que posa el punt i final al seu mandat després de dues temporades històriques.

La nova cap de colla ja va formar part de l’anterior tècnica com a mà dreta del Joan. És per aquest motiu que proposa “un projecte continuista" que busca la millora: “volem potenciar la primera part de l’assaig, optimitzar el temps d’assaig per poder començar a treballar els folres”.

L’objectiu principal d’aquest projecte anual és el 3de8 i començar a treballar el 2de8 amb folre. L'acompanyaran la Mar Bono com a sostcap de colla, la Marta Cirach com a cap de troncs, en Joan Mora i la Sílvia Méndez com a caps de pinyes i la Sara Gonzàlez com a cap de canalla.

El relleu també es va produir a la presidència: Mari Luz Caparrós, que ja també va formar part de la Junta anterior. La part administrativa presenta un projecte social molt sòlid amb l’objectiu clar de créixer: “Volem créixer molt més i hem de fer un esforç, aquest esforç és treball de tots”.  La Junta administrativa va ser escollida amb 75 vots a favor, 1 nul i 3 en contra.

Amb aquests canvis els Castellers d’Esplugues es disposen a engegar la temporada 2017 amb il·lusions renovades i relleus continuistes.