Final de temporada a Vila de Gràcia

Aquest diumenge actuem a les 12 h la plaça de la Vila de Gràcia, abans Rius i Taulet, amb motiu de la XVI Diada dels Castellers de la Vila de Gràcia. Actuarem amb els Bordegassos de Vilanova i els Castellers de la Vila de Gràcia. Hem quedat, però, a les 11.30 h a la plaça de Sol, des d'on farem una petita cercavila per aixecar uns pilars al carrer dels Xiquets de Valls.

Després de l'actuació ens conviden a un pica-pica al local dels Castellers de la Vila de Gràcia (Can Musons) i en acabat anirem a la Closca a fer l'última Quarta Ronda de la temporada.

Aquest divendres, a més, després de l'assaig s'obrirà la Closca i es faran entrepans.

Informació de les altres colles

Els Castellers de la Vila de Gràcia són una colla nascuda el 1996. Els seus millors castells són el 2d8f carregat i el 5d8 carregat la setmana passada. Enguany van provar per primera vegada el 3de9f al Concurs de Castells, però es va quedar en 2 intents desmuntats.

Els Bordegassos de Vilanova van néixer el 1972. Durant els seus anys daurats la colla va assolir castells com el 3de9f, el 5de8, el 4de8a i el pde7f. Ara, després d'uns anys de recessió sense fer castells de vuit, tornen a aixecar-los, arribant al concurs d'enguany a recuperar el 2d8f.