Festes de Can Vidalet

cartell can vidalet

Diumenge tornem a actuar a casa amb motiu de les festes del barri de Can Vidalet. Serà a les 12 h (quedarem a les 11.30) a la rambla Verge de la Mercè i actuarem amb Carallots, Bandarres i Micacos.

En acabat, anirem totes les colles a la Closca a dinar. Recordeu que és un dinar "estil Valls", és a dir, que cada persona de la colla ha de portar menjar tant per a Cargolins com per a les altres colles. Ens han convidat diverses vegades a dinar a altres locals, demostrem que nosaltres també ho podem fer!!!! Penseu de portar-hi menjar perquè en puguin dinar sis persones!

Després de dinar i de la quarta ronda, hi haurà festeta i concurs de DJ.
 
Recordeu que heu d'avisar si veniu a la diada o no (apunteu-vos al Doodle que han enviat o parleu amb Tècnica) i què portareu per dinar (hi ha unes llistes a assaig o contacteu directament amb el Txus).
 
Aquest divendres l'assaig és molt important per preparar bé l'actuació a casa. Si volem portar-hi els màxims castells que tenim a l'abast hem de ser una gentada tant a assaig com a l'actuació! Després d'assaig obrirem la Closca per sopar.
 
Us recordem també que ara els assajos de pilars i millora del dijous ara es faran cada dues setmanes. Aquest dijous dia 8 no n'hi haurà, però la setmana vinent sí. La idea és fer-ne només dos mensuals per tal de ser més volum de gent als assajos.
 
Actuació comercial el 28 de juny
 
El proper dimecres 28 de juny tenim un bolo al World Trade Center de Barcelona. Començarem cap a les 17 h, tot i que encara estem confirmant l'hora definitiva.
 
Apunteu-vos al Doodle que s'ha enviat per correu per confirmar la vostra assistència! No cal que recordem la importància que té per a la colla aquest tipus de bolos. Per tant, preguem que feu un petit esforç per assistir-hi, tots hi sortim guanyant.
 
Salut i castells!