Festa Major d'Esplugues 2017

Els Castellers d'Esplugues no van tenir el millor dia en la seva diada de Festa Major i es van quedar només amb el 2de7 i el 5de7 descarregat. El dia abans, en la seva actuació de vigílies, també van quedar-se amb només dos castells, el 5de7 i el 4de7.
 
Els Cargolins es presentaven a la seva diada amb la intenció de repetir la clàssica de vuit, que havien estrenat per Santa Magdalena aquest mateix any. Tanmateix, no van tenir la sort de cara i es van quedar lluny dels objectius inicials. Sortien de 2de7, però amb l'acotxador col·locat la canalla no ho va veure clar i el van haver de desmuntar. En segona ronda el repetien: va pujar amb algunes remenades que van poder aturar i, d'aquesta manera, descarregaven la sisena torre de l'any, un castell que fins Sant Mateu de l'any passat els havia donat molts problemes.
 
Els dubtes persistien en tercera ronda, de manera que van descartar el 4de8 i van abordar el segon 3de8 de la seva història. En aquest cas, però, el castell va arribar només fins a quints, mostra dels nervis que hi havia. En ronda de repetició rebaixaven pretensions i es quedaven amb el 5de7. Encara van provar el 4de8, però tampoc no van tenir la sort de cara. Van acabar amb el vano de cinc. L'actuació completa va ser aquesta:
 
Castellers d'Esplugues: id2d7 2d7 id3d8 5d7 id4d8 v5
Capgrossos de Mataró: 5d8 4d9f 3d9f p6 4p4
Castellers de Vilafranca: 3d9f id4d9f 4d9f 3d8a p7f 5p4
 
El dia anterior, en una actuació de Prediada de tràmit, també es van quedar amb dos castells descarregats:
 
Castellers d'Esplugues: 2p4 4d7 5d7 id3d7 3p4
Castellers de Gavà: p4 id3d6 3d6 p4
 
Aviat hi haurà fotos de Festa Major al Flickr de la colla i al canal Youtube.
 
Aquesta setmana els Cargolins descansen per tornar-hi la vinent i poder assajar com cal els castells per tornar als objectius que tenien previstos. L'actuació següent és el 7 d'octubre a Viladecans.
 
Castellers d'Esplugues