Fes-te'n soci!

Socis protectors

Pot ser soci dels Castellers d'Esplugues qualsevol casteller actiu o inactiu i qualsevol persona que simpatitzi amb la colla. Els socis col·laboren en el manteniment econòmic de la colla amb una quota anual i formen un entorn ampli de suport que aplega des de comerciants a gent del poble i filantrops variats.

Quota

La quota és anual i la mínima és de 20 euros, malgrat que se'n poden fer excepcions. És totalment voluntària. Amb els diners que se n'obtenen la colla pot gaudir de més recursos propis, minvant per tant la dependència envers les subvencions públiques, i pot disposar d'un fons econòmic estable independent, de manera que poguem organitzar les nostres activitats de la manera més autònoma possible.

Avantatges?

L'avantatge més gran és la satisfacció d'ajudar la colla a tirar endavant i, si és possible, sentir-te-la encara una mica més teva. A més a més, rebràs les informacions de la colla, com el butlletí, els correus i la revista Peus Negres, així com les convocatòries, com la de l'Assemblea General.

Fes-te'n soci ara!

Envia un correu electrònic a secretaria (at) cargolins (dot) cat o a cargolins (at) cargolins (at) cat, o truca al telèfon de la colla: 650 946 159