Fem la nostra millor actuació a Sants

2de7 carles paniello

Dissabte passat, 1 de juliol, vam actuar a la diada d'Estiu dels Castellers de Sants, amb Borinots i Xics, i hi vam repetir la nostra millor actuació, que amb aquesta ja hem aconseguit cinc cops: 4de8, 2de7 i 3de7 aixecat per sota.

Així, dissabte a les 6 de la tarda tornàvem a la plaça d'Osca de Sants disposats a descarregar-ho tot. En primera ronda portàvem el 2de7. Ja l'havíem descarregat dos cops enguany, però el darrer intent el vam haver de desmuntar per problemes físics derivats d'una caiguda anterior en un altre castell. En aquest cas la pinya es va tancar molt ferma i el tronc va pujar sense dubtes i es va descarregar sense complicacions.

En segona ronda era el torn del 4de8. El castell ens havia caigut al Poble-sec unes setmanes abans i hi havia uns certs nervis. Amb tot, el 4de8 va pujar molt tranquil i amb bones mides i es va coronar amb facilitat. Amb tot, a la descarregada els nervis es van fer nota i va començar a remenar una mica el tronc i a perdre lleugerament les mides. En tot cas, tant el tronc com una pinya molt sòlida van poder aturar qualsevol mena de perill i, d'aquesta manera, vam estrenar el carro gros enguany, que va ser molt celebrat.

Per tancar rondes vam estrenar un altre castell aquest 2017, el 3de7 per sota. El tres va anar pujant de manera força compassada i sense estrebades i amb mides prou bones, i es va completar sense incidències. Per reblar la nostra millor actuació, repetida per cinquè cop (tres cops el 2016 i un altre el 2014), vam descarregar un vano de 5. L'actuació completa va ser aquesta:

Castellers de Sants: 3d9f 4d9f 5d7 2p5+2p4
Castellers d'Esplugues: 2d7 4d8 3d7s v5
Xics de Granollers: 3d7 5d7 4d7 2p4
 
El vídeo:
 
 
Les fotos:
 
 
Hi ha una crònica personal de l'actuació al Bloch Gris.
 
Ara ens resten tres setmanes per Santa Magdalena, 5 assajos que si són tan bons com els de la setmana passada podrem una Santa Magdalena inimaginable!
 
La propera parada és Igualada, la setmana vinent, on de moment volem portar el 3 per sota i el 2de7. Recordeu que ara els dijous assagem els pilars caminats del carrer de Montserrat i de l'església! Quedem a les 20 h a la plaça de l'església!
 
Aquest divendres farem assaig a la fresca davant la plaça del Ajuntament. A les 20 h, com sempre. És un assaig per deixar-nos veure al poble!
 
Aprofitem també per informar-vos que el 13 de Juliol a les 19.30 h al Robert Brillas s'inaugurarà de l'exposició de fotos del Ton, "Tu pots ser castellers", on hi volem fer un pilar!
 
Salut i castells!
 
[Foto: Carles Paniello]