Fem el 5de7 com a millor castell a Can Vidalet

Diumenge tornàvem a fer castells a Esplugues, amb motiu de les festes de Can Vidalet, i compartíem plaça amb Carallots, Bandarres i Micacos. Feia caloreta i entre ombres d'arbres, l'aigua de la font i la gent de les terrasses començàvem força puntuals a les 12.15 i alçàvem tres pilars de quatre, dels quals, però, en vam haver de desmuntar un.

Els assajos havien anat bé i volíem portar a plaça castells grans, però una baixa de darrera hora ens va impedir portar-hi castells com el 2de7 i el 3 per sota. Així, vam fer una diada tranquil·la que vam començar amb un 3de7 força apamadet que va deixar pas, en segona ronda, al 5de7. El castell va perdre mides aviat, va ser lent i es va bellugar força a la descarregada, però es va poder controlar el moviment i sisè 5de7 de l'any al sarró. En tercera ronda era el torn del 4de7, que tampoc no tenia gaires bones mides, que també es va desenvolupar sense gaires presses i que vam descarregar sense tants problemes com amb el castell anterior. Finalment, a causa de dos incidents sense importància, les ambulàncies de plaça se'n van haver d'anar, de manera que vam fer pilars de quatre de comiat.

L'actuació, malgrat les quatre colles, es va desenvolupar amb força agilitat. L'actuació completa va ser aquesta:

Castellers d'Esplugues: 2pd4, idpd4, 3d7, 5d7, 4d7, 2pd4
Castellers del Poble-sec: 2pd4, 3d6a, id4d7, 4d7, 3d7, 2pd4
Carallots de Sant Vicenç: 2pd4, 4d7, id3d7a, 3d7, 2d6, pd4
Castellers de Badalona: pd4, 3d7, 5d6, 4d6, pd4
 
En acabat, vam dinar totes quatre colles a la Closca i després hi va haver concurs de DJ.
 
Fotos:

Aviat penjarem el vídeo al canal de Youtube.

L'actuació següent és aquesta mateixa setmana, diumenge 18, a Vilanova i la Geltrú. Tothom a assaig per poder portar-hi el que a Can Vidalet ens ha quedat a l'aigüera.