Estrenem castells en la primera actuació a casa per Sant Jordi

Diumenge passat vam fer la primera actuació a casa d'aquesta temporada, amb motiu de la diada de Sant Jordi. Actuàvem amb els Castellers de Lleida i els Castellers del Poble-sec a la plaça de l'Ajuntament, a les 12 h.
 
Érem els primers en l'ordre d'actuació i, després d'un pilar amb una bandera per la democràcia, vam sortir de cinc de set, el primer de l'any, que es va aixecar amb fermesa i bones mides i es va descarregar sense problemes. També vam estrenar castell, en aquest cas el 4de7 amb agulla, que va pujar una mica més nerviós que el castell anterior i que es va haver de defensar una mica. En tercera ronda, un 4de7 per anar rodant castellers, també va necessitar una mica de lluita. Per acabar vam haver de desmuntar el pilar de 5, que també era el primer de l'any, perquè l'enxaneta no va poder remuntar la motxilla. Vam plegar amb tres pilars de quatre. L'actuació completa va ser la següent:
 
Castellers d'Esplugues: pd4, 5d7, 4d7a, 4d7, idpd5, 3pd4
Castellers del Poble-sec: 2pd4, 3d7a, id5d7, 5d7, 4d7, pd5, 2pd4
Castellers de Lleida: 2pd4, 4d7, 4d7a, 3d7, pd5, 3pd4
 
Fotos
 
El vídeo, aviat al canal de Youtube de la colla.
Una crònica personal d'en Josep.
 
Després de l'actuació totes tres colles vam menjar plegades a la Closca paella per dinar i vam continuar la festa tota la tarda fins al vespre.
 
D'altra banda, les dues actuacions anteriors que teníem programades —una al Poble-sec el 8 d'abril i una altra a Terrassa el 15— es van anul·lar per pluja i per la mani en suport dels presos polítics, respectivament. Nosaltres, com la major part de les colles, vam participar en la manifestació i hi vam fer un seguit de pilars de quatre i un 3de6. En teniu fotos aquí.
 
Aquesta setmana no hi actuació però sí assaig:
—Assaig de pilars: dijous de 20.00 a 21.30
—Assaig general: divendres de 19.50 a 23.00
 
Preguem sobretot puntualitat per poder començar l'assaig de canalla de divendres a la hora.  Després obrirem la Closca per sopar.
 
Informem també que la setmana vinent hi haurà assaig general dimarts dia 1 de 19.30 a 22.00, i que la resta de dies (dijous i divendres) també n'hi haurà en horari habitual.
 
Salut i castells!