Escola de Castells

—L'Escola de Castells no es fa des de l'any 2016—

Els Castellers d'Esplugues tenim, a més dels assajos de dimarts i divendres, una Escola de Castells els dimarts de 19.15 a 20.30 h a la Nau, el local d'assaig.

L'Escola està oberta a TOTHOM més gran de 14 anys (sense discriminació per raons de sexe, mida ni coneixements) i no calen coneixements previs en la matèria. Està especialment adreçada a:

  • Veïns d'Esplugues i rodalia que estiguin interessats a conèixer el món casteller i que no pertanyen ni tenen intenció de pertànyer a cap colla, o bé que pertanyen a alguna colla però volen passar una bona estona amb nosaltres.
  • Cargolins veterans que es creguin necessitats de rodatge.
  • Nous cargolins recentment incorporats a la colla que trobin en l'Escola la forma d'integrar-s'hi i augmentar els seus coneixements teòrics i pràctics.
  • Tot cargolí que no tingui res millor a fer.

S'entén que els menors de 14 anys, en tot cas, haurien de formar part de la canalla.

Què farem?
Doncs bàsicament aprendre a fer castells i el que sorgeixi. L’Escola de Castells és un taller que pretén estendre el coneixement teòric i pràctic del món casteller i els seus valors en general i dels castellers d’Esplugues en concret. Pretén ser un complement a la tasca que duen a terme els castellers d’Esplugues, que està oberta a tothom i és GRATUÏTA. L'objectiu no és guanyar altura, sinó aprendre i practicar la tècnica castellera. Una mica és a la carta dels assistents i practicarem tècniques de pinya, tronc, música i canalla.

Quan ho farem?
Com ja s'ha dit abans, serà cada dimarts de 19.15 a 20.30 h.

On ho farem?
A la Nau.

Com contactar amb nosaltres?
A través de l'adreça escoladecastellscargolina@gmail.com o per Facebook, al perfil Escola de Castells dels Castellers d'Esplugues i al grup obert Escola de Castells, on es pot seguir tota l'actualitat de l'Escola.
 
Salut i Escola!

Escola de castells