Dissabte celebrem el segon Dia de la Colla

cartell dia colla 2017
Aquest dissabte celebrem per segon any consecutiu el Dia de la Colla, un dia per fer-nos veure al poble, un dia per obrir-nos a Esplugues i un dia en què hem de treballar tots per la colla.
 
Enguany per primer cop també farem diada. Serà a la pista vermella del parc del Pou d'en Fèlix el mateix dissabte a les 18.30 de la tarda i actuarem amb els Castellers de Sants i els Castellers de Sabadell. Hem quedat a plaça a les 17.30 h.
 
Després de l'actuació hi haurà sopar i concerts, i durant tot el dia organitzarem activitats obertes al poble. Per això s'han organitzat dos torns de treball, de matí i de tarda, als quals us heu d'apuntar (s'han enviat els Doodles per correu). A més, durant el matí hem de pujar al parc de les Tres Esplugues per donar un cop de mà al muntatge de barraques de Festa Major, on també col·laborem.
 
Recordeu que volem festes lliures d'agressions sexistes. Tenim una comissió treballant també perquè dissabte puguem celebrar una festa integradora i acollidora on tothom pugui sentir-se el més còmode possible. Si voleu formar-ne part i donar-hi un cop de mà, parleu amb el Santi.
 
El plànning sencer del Dia de la Colla és el següent:
 
11 h. Ioga en família
12 h. Inflables i vermut musical
14 h. Dinar popular
16 h. Xerrada de folres
18 h. Diada castellera amb Saballuts, Borinots i Cargolins
21 h. Sopar popular
22 h. Arkadia Sound
23:30 h. La Mulata
01 h. DJ
 
Us hi esperem!
 
Recordem que resten només tres assajos per Festa Major i si volem fer una gran diada hem de donar-ho tot.
 
Salut i castells!