Diada del local dels Castellers del Poble Sec

El passat diumenge 26 de maig de 2019 vam actuar al barri barceloní del Poble Sec, en honor al local de la colla amfitriona.

Compartíem plaça amb els Castellers de Poble Sec i els Bordegassos de Vilanova. Fou una diada tranquil·la que va començar, com és habitual, a les 12h. Val a destacar la forta afluència de públic, un clàssic a les actuacions a la ciutat de Barcelona.

Pel que fa als nostres castells val a dir que aquesta actuació suposava un clar pas endavant en el conjunt de la nostra temporada, segon 5d7 de l'any, primer fora de casa: millor diada de la temporada juntament amb la diada de Sant Jordi a Esplugues i, evidentment, millor diada fora de casa de l'any. Així doncs, amb dos castells de set-i-mig (5d7, 4d7a) i un castell de set bàsic (4d7) els cargolins avancem en els nostres objectius. Mantenir aquest ventall de castells, afegint-li a més d'altres com el 2d7 o el 7d7, serà l'objectiu principal a curt termini.

Després de l'actuació els Bandarres van convidar a totes les colles a un dinar de germanor seguit d'una actuació musical.

 

 

 

 

Resum de la diada: 

Castellers d'Esplugues: 2pd4, 4d7, 5d7, 4d7a, pd5, 2pd4

Castellers del Poble Sec: 2pd4, 5d7c, 3d7, 2pd4

Bordegassos de Vilanova: pd4, 5d7, 4d7a, id4d7, 4d7, pd5, 2pd4