Diada a Cerdanyola!

El passat dissabte 30 de Març del 2019 vam celebrar la segona diada de l'any. Va ser al Carrer Remei de Cerdanyola, enfront del local dels castellers del poble; amb qui compartíem plaça juntament amb els Castellers d'Esparreguera, colla companya del Baix Llobregat.

La diada va començar a les 17:00h amb un pilar de dol dels Castellers de Cerdanyola i la tradicional ronda de pilars d'entrada. Pel que fa als castells, repetíem els mateixos que vam fer la setmana passada a l'Adroc: 3d7,4d7 i un 5d6 que tornava a estar carregat d'estrenes. Per acabar, en ronda de pilars, vam fer el primer pd5 de l'any.

Pel que fa a l'ambient val a dir que va ser una diada molt distesa; les canalles de les tres colles van jugar plegades i en tot moment vam tenir accés al local de la colla amfitriona, els quals havien preparat una taula amb xocolata calenta a l'entrada.

D'aquesta manera els Cargolins ens apuntàvem la segona diada de l'any, de la qual destaca sobretot el primer pd5, i ens disposem a mirar cap endavant; on ens espera la diada de Badia del Vallès el pròxim dia 14 d'Abril. Una diada on esperem fer un pas més i continuar amb una progressió favorable!

 

 

Resum de la diada:

Castellers d'Esplugues: 2pd4, 3d7, 4d7, 5d6, pd5, 2pd4

Castellers de Cerdanyola: pd4, pd4, 3d6a, 3d7, 4d7, pd5, pd4

Castellers d'Esparreguera: 2pd4, 3d7, 4d7, 5d6, pd4, pd4xs