Desmuntem dos cops el 4de8 a Sants

Dissabte a la tarda a la Diada d'Estiu dels Castellers de Sants vam desmuntar dos cops el 4de8. El castell va pujar bé de mides totes dues vegades, però els dubtes de canalla els van fer anar avall. Hi vam descarregar sense gaires problemes el 3de7 per sota, el 5de7 i el 4de7, a més d'un pilar de 5.

Dissabte vam tornar a la Diada d'Estiu dels Borinots per segon any consecutiu. En una plaça d'Osca plena de gom a gom els Castellers d'Esplugues volíem tornar a descarregar el 4de8, després que ja l'hàgim descarregat al Poble-sec al maig i l'hàgim carregat a Can Vidalet fa unes setmanes. El vam portar a segona ronda, després d'un 5de7 amb bones mides i completat sense problemes. El 4de8 es va alçar molt segur, molt ben quadrat i parat, però els dubtes de canalla van obligar a tirar-lo avall amb dosos col·locats. En repetició vam descarregar el 3de7 aixecat per sota, un pèl remenat i bregat, que va precedir un nou intent de 4de8. En aquesta ocasió va pujar una mica més movedís, però també amb molta seguretat, malgrat que els problemes de canalla es va repetir, per la qual cosa, amb dosos dalt un altre cop, es va desmuntar. Tot seguit vam descarregar un 4de7 sense història i un pilar de 5.

La diada, llevat dels nostres intents desmuntats, va ser molt àgil i va acabar amb una cercavila/correbars fins al parc de l'Espanya Industrial, on hi va haver concerts. El resultat complet va ser el següent:

Castellers de Sants: 3d9f, 4d9f, 4d8a(c), p6, 4p4
Capgrossos de Mataró: 3d8, 4d8, 2d7, 7p4
Castellers d'Esplugues: 5d7, id4d8, 3d7s, id4d8, 4d7, p5
 
 
 
Aquesta setmana és Santa Magdalena, que clou el primer tram de la temporada. Aquest dissabte és la Processó del Ferro, diumenge és l'actuació de Santa Magdalena a les 13 hores a la plaça de l'Església i el dia 22, el dimecres de la setmana següent, el pilar a l'església i el dia de Santa Magdalena. Més endavant n'informarem és a bastament.
 
Salut i castells!