Crònica Poble Sec 2018

2d7 descarregat en primera ronda.

Diumenge 18 de novembre de 2018 vam actuar al barri de Poble Sec de Barcelona per posar punt final a la temporada de castells 2018. 

La colla local dels Castellers del Poble Sec, els Castellers de la Sagrada Família i nosaltres, els cargolins, vàrem citar-nos a les 11:30 h al carrer Blai. Cap aquella hora els temors de pluja que ens havien acompanyat al llarg de la setmana es confirmaven. Quan ja semblava que la diada quedaria anul·lada, els Castellers del Poble sec ens varen informar que a partir de les 13 h tindríem disponible un poliesportiu per poder dur a terme la diada sota aixopluc. 

Així doncs, uns minuts més tard de les 13 h, les tres colles entràvem al poliesportiu de les Tres Xemeneies per ara sí, iniciar la diada:

Començàvem el que havia de ser una clàssica de vuit amb un 2d7 que es va complicar molt als pisos de dalt al moment de sortida de la canalla, però que amb lluita i esforç vàrem descarregar, aconseguint així el tercer 2d7 de l'any. A segona ronda tocava encarar els castells de vuit pisos, però la curta alçada del sostre del poliesportiu sumada a la incessable pluja de l'exterior ens van obligar a deixar de banda les nostres pretensions inicials i descarregar un plàcid 3d7ps, el cinquè de l'any. Vam acabar l'any amb el quart 5d7 de l'any, descarregat a la segona temptativa, doncs el primer intent va quedar en desmuntat per uns dubtes a canalla. Vam tancar l'actuació amb el pd5. 

 

Resultat final:

-Colla de Castellers d'Esplugues: 2d7, 3d7ps, id5d7, 5d7

-Castellers del Poble Sec: 5d7c, 4d7, 7d7

-Castellers de la Sagrada Família: 3d7ps, 5d7, 7d7

 

Així doncs, la Colla de Castellers d'Esplugues tanca la temporada 2018 mantenint el nivell de vuit pisos gràcies al 3d8 del Concurs de Castells de Tarragona i amb moltes ganes d'iniciar una nova temporada; la 2019, que esperem que estigui repleta d'èxits i castells de vuit pisos.

 

 

Fotos:

- Josep