Crònica del bateig dels Castellers de l'Adroc

4 de 7 l'Adroc

Aquest diumenge la colla actuàvem en el bateig dels Castellers de l'Adroc, que estrenaven camisa a Sant Andreu de la Barca acompanyats per nosaltres i pels Carallots de Sant Vicenç dels Horts, colles que som els seus padrins.

La diada va tenir lloc davant el Teatre Núria Espert a les 12, en un día núvol i plujós. En els pilars d'entrada, els Castellers de l'Adroc, que pertanyen tant a Sant Andreu com a Pallejà, van plantar un pilar de quatre amb camisa blanca en què l'enxaneta se la va treure i va mostrar la que serà la seva camisa oficial, a quadres liles i negres, un disseny inèdit en el món casteller. Nosaltres i Carallots també vam descarregar un pilar de quatre.

En primera ronda l'Adroc descarregava el primer 3de6 amb camisa, mentre que nosaltres i Carallots completàvem el 3de7. El nostre 3de7 va pujar molt tranquil i apamat, sense problemes. En segona ronda, l'Adroc desmuntava el 4de6, mentre que nosaltres descarregàvem el 4de7. En aquest cas, el nostre castell va pujar una mica lent i el tronc va haver de defensar una mica les mides, que no eren gaire còmodes, però també es va descarregar sense perill. Els Carallots descarregaven el 4de6 amb agulla. En tercera ronda l'Adroc va tornar amb el 4de6, però quan tenien la canalla petita remuntant dosos, el castell va caure. Això ens va deixar sense ambulància i vam haver de donar per acabada la diada després d'una estona d'espera. Com a comiat, vam fer dos pilars de quatre. L'actuació completa:

Bateig dels Castellers de l'Adroc:
Castellers de l'Adroc pd4, 3d6, id4d6, i4d6, pd4
Castellers d'Esplugues pd4, 3d7, 4d7, 2pd4
Carallots de Sant Vicenç 2pd4, 3d7, 4d6a, pd4s
 
Desitgem molta sort i encerts als Castellers de l'Adroc en aquesta aventura. Nosaltres com a padrins sempre hi serem per donar-los un cop de mà.
 
Fotos:
 
Una crònica personal d'en Josep.
La crònica dels Castellers de l'Adroc.
 
Aviat penjarem el vídeo en el lloc habitual.
 
Us recordem que aquest dimarts també hi ha assaig. Salut i castells!