Crònica de la Festa Major de Mollerussa

tres de set a mollerussa
Diumenge passat vam actuar amb motiu de la Festa Major de Mollerussa amb els Margeners de Guissona, els Castellers de Lleida i els Castellers de Mollet, i hi vam estrenar el 3de7 amb agulla i el pilar de cinc aquesta temporada.
 
Aquest diumenge 20 de maig actuàvem per primer cop a la capital del Pla d'Urgell per continuar rodant castellers i estructures en un inici de temporada que, de moment, està sent a foc lent.
 
En primera ronda vam descarregar un 3de7 molt apamat i sense cap mena de problema. Continuàvem amb el primer 3de7 amb agulla de l'any. L'estructura del set es va bastir sense problemes, amb força seguretat, mentre que el pilar del mig, que va tenir alguns problemes d'encaix amb la pinya, també es va mostrar ferm i sense cap perill. En una actuació fora de casa en què ens va costar d'arrossegar camises, el 4de7 de tercera ronda es va mostrar amb algunes dificultats per tancar cordons, però en tot cas també el vam poder completar sense gaires inconveniències. Vam descarregar el primer pilar de 5 de l'any i un altre pilar de 4 de comiat.
 
L'actuació completa va ser aquesta:
 
Margeners de Guissona: 2p4 3d6 4d6a 4d6 p4s p4 balcó
Castellers de Lleida: 2p4 id4d7 4d7 4d7a 3d7 p5 2p4
Castellers de Mollet: p4s 3d7 3d6s 2d6 p5c
Cargolins: 3d7 3d7a 4d7 p5 p4
 
Fotos de l'actuació:
 
Ara estarem dues setmanes sense actuacions. Aquest divendres assajarem a Sant Feliu, per donar un cop de mà als nostres fillols; ells ens tornaran la visita més endavant.
 
Salut i castells!