Crònica de la diada de la Salut

4 de 7 agulla

Aquest dissabte vam actuar a la tarda al barri de la Salut del districte de Gràcia i vam fer 3de7, 4de7 i 4de7 amb agulla. Estàvem acompanyats pels amfitrions, els Castellers de la Vila de Gràcia, i els Castellers de Terrassa.

En aquest inici de temporada una mica sotraguejat, amb dues actuacions anul·lades i una altra que va acabar abans d'hora per la pluja, la intenció era continuar rodant castells i castellers a plaça.

Així, després dels pilars de quatre d'inici, vam sortir amb el 3de7, que vam descarregar sense problemes malgrat el ritme tranquil i alguna mida una mica desarranjada. El 4de7 va seguir la mateixa tònica, tot i que en general les mides eren més dolentes: amb tot, com el primer castell, es va fer amb força facilitat. En tercera ronda vam portar el segon 4de7 amb agulla de l'any, que també es va bastir a un ritme pausat i no del tot còmode; el pilar del mig es va descarregar amb molta seguretat. Per plegar, tres pilars de quatre.

L'actuació va anar a un ritme relativament lent, sota l'amenaça de la pluja i amb alguns peus desmuntats i un caiguda de 3de8 dels Castellers de la Vila de Gràcia, que pel que ens van comentar no van patir cap lesió important.

El resultat de l'actuació va ser aquest:

II Diada de la Salut (Gràcia):
Castellers de la Vila de Gràcia: pde4, 5de7, 4de8, 3de8c, 3pde4
Castellers de Terrassa: 2pde4, 3de7, 4de7a, 4de7, pde5
Castellers d'Esplugues: 2pe4, 3de7, 4de7, 4de7a, 2pde4
 
Fotografies
 
Els vídeos, aviat al canal de Youtube de la colla.
 
Una crònica personal d'en Josep.
 

Dia de la colla

Aquest dissabte celebrem el tercer Dia de la Colla! Us recordem els horaris:
 
—09.00 h. Sardinada popular
—10.00 h. Jocs populars: bitlles catalanes, llançament de pinyols, curses de sacs...
—11.00 h. Festa "Holi Colors"
—12.00 h. Vermut musical
—13.30 h. Dinar popular
—15.00 h. Cafè i concurs de botifarra
—18.00 h. Actuació castellera
—21.00 h. Sopar
 
Tots els actes es faran a la pista vermella del Pou d'en Fèlix. En cas de pluja es farà a la pista coberta al costat de la biblioteca.
 
Per poder organitzar tot això cal la implicació de tothom. Divendres posarem a assaig unes llistes perquè us apunteu a ajudar a les diverses tasques que s'han de fer.
 
Us recordem també que l'endemà diumenge és la Fira d'Entitats, en la qual la colla tindrà paradeta d'11 a 20 h. A partir de les 9.30 serem a la rambla del Carme, al barri de la Plana. És important que hi siguem una bona colla per donar bona imatge i interactuar amb el poble.
 
La colla és de tots, fes-la teva!