Comencem!

Diumenge tenim la primera actuació d'aquesta temporada a Sants. L'actuació començarà a les 12 h a las jardins de Can Mantega de Sants. Actuarem amb els Castellers del Poble-Sec i la colla local, els Castellers de Sants.
 
Quedarem a les 11.30 h a la mateixa plaça. Recordeu que la nit abans es canvia l'hora (a les dues seran les tres), no arribeu tard!
 
D'altra banda el mateix diumenge hi ha una cursa ciclista que surt des de la Fecsa de L'Hospitalet, al carrer de Laurea Miró. És molt possible que estigui tot tallat, així que oju! Sortiu amb temps i mireu per on s'ha d'anar!
 
Recordeu d'apuntar-vos al doodle de l'actuació, o digueu-ho a assaig o per WhatsApp.
 
Després de l'actuació farem la nostra tradicional Quarta Ronda a la Closca amb una sessió de cinema per tothom! 
 
Taller de creixement
D'altra banda, dissabte a les 12 es farà un taller de creixement a Can Vidalet. És molt important per al futur de la colla. Els que hi pogueu anar parleu amb el Txus. 
 
Assaig porta un Amic
Divendres tenim l'assaig porta un amic. Un assaig matiner en quant a alçades de la temporada que té l'objectiu d'ensenyar als nouvinguts què és un assaig de castells. En acabar l'assaig hi haurà sopar a la Closca i els amics seran convidats. És una molt bona oportunitat de fer créixer la colla, així que no ho dubteu i porteu-hi tots els amics que pogueu! 
 
Salut i castells!