Cap a Mollerussa

Aquest diumenge actuem per primer cop a Mollerussa, amb motiu de la festa major de la capital del Pla d'Urgell, amb els Margeners de Guissona, els Castellers de Lleida i els Castellers de Mollet. Serà a les 12 a la plaça de l'Ajuntament de Mollerussa; hem quedat a les 10 a la Closca per sortir amb autocars.

En acabar l'actuació, ens conviden a un pica-pica.

Després d'un inici una mica a mig gas, cal que comencem a accelerar per anar-nos acostant als objectius de la temporada. Per això, després de l'assaig d'avui (19.50-23.00 h a la Nau), els membres de la Tècnica faran una xerrada per analitzar el moment en què ens trobem, explicar la dinàmica dels pròxims assajos i debatre sobre els objectius que ens plantegem, amb la finalitat principal d'establir una comunicació entre la Tècnica i la colla en ambós sentits. Per tant, us demanem que si teniu cap dubte o res a comentar, no dubteu a dir-hi la vostra. 

Per pal·liar una mica la gana, entre el final de l'assaig i la xerrada farem un pica pica a la Nau. Ens agradaria que hi fóssiu tots.
 

El Dia de la Colla

 
Dissabte passat vam celebrar el tercer Dia de la Colla. Vam fer nombroses activitats durant tot el dia, obertes al públic: esmorzar de sardines (i xocolata per a infants) al matí, festa holi colors a migdia, un petit rocòdrom i jocs diversos, vermut electrònic amb el Mestre Raf de La Mulata, dinar popular de paella, megatorneig de botifarra i sobretaula i una actuació castellera en solitari. Estava previst que vingués una altra colla, però a l'últim moment no va poder ser, de manera que vam alçar castells de sis per rodar castellers i fer proves diverses. Vam acabar amb pilar de 4, 5 de 6, 4 de 6, 4 de 6 amb agulla, 3 de 6 i dos pilars de 4 simultanis.
 
La jornada va ser tot un èxit, amb molta gent que hi va circular durant tot el dia, malgrat la pluja àdhuc. Cap a les onze vam recollir i vam seguir la gresca a la Closca. La festa de nit, amb concerts, etc., serà el dia 2 de juny a les Tres Esplugues. Aviat more information.
 
Fotos del dia de la colla:
 
L'endemà diumenge era la Fira d'Entitats i la Cursa Solidària. En el primer vam posar paradeta tot el dia, en el segon un grup de veloços cargolins van participar-hi. Fotos!
 
Ens veiem pels puestus. Salut i castells!