Assemblea 2017 i altres informacions

El dissabte 14 de gener a les sis de la tarda va tenir lloc l'Assemblea General Ordinària de la colla. Com a punt destacat de l'ordre del dia hi havia l'elecció d'una nova Junta tècnica i administrativa; tanmateix, a causa de la manca de candidatures, no es va poder elegir nous president i cap de colla per al mandat 2017-2018.

Durant les setmanes següents es buscarà la manera de cristal·litzar una candidatura unitària que permeti continuar amb l'activitat castellera. La Junta sortint continuarà al càrrec com a Junta gestora i convocarà una nova assemblea tan bon punt s'hagi aconseguit trobar una candidatura. En concret, es va esmenar el Reglament de Règim Intern per poder convocar una Assemblea extraordinària en el termini de set dies a partir del moment en què hi hagi una candidatura a president i cap de colla.

En l'Assemblea, a banda d'aprovar els comptes de la colla —que han sortit positius— i de repartir el calendari provisional de la temporada, es va presentar el projecte de casal d'entitats, liderat per la nostra colla, que es podria acabar construint en uns terrenys d'equipaments al costat del col·legi Lola Anglada, al carrer Àngel Guimerà, a prop del nostre local d'assaig actual. Quan les entitats arribem a un acord i presentem el projecte a l'Ajuntament, es votarà en Assemblea extraordinària si volem traslladar-nos al nou local, fet que suposarà la pèrdua de la Nau i la Closca.

Cobrament de la loteria

Durant la tarda també es va anar pagant loteria, atès que està premiada amb 5 euros per euro jugat. Anirem dient quins dies és oberta la Closca per poder cobrar. Per la gent de fora d'Esplugues, la millor manera de cobrar és trucant a l'Administració de loteria responsable: truqueu de 9 a 13.30 al telèfon 934 42 62 42 (Administració de Loteria 25, carrer del Carme, 65, Barcelona).

Para cobrar la lotería, que está premiada con 5 euros por euro jugado, y si no os podéis desplazar hasta Esplugues, podéis llamar a la Administración de Lotería 25 (calle del Carme, 65, Barcelona) al teléfono 934 42 62 42 entre las 9 de la mañana i las 13.30 de la tarde.