Amb forces cap a Can Vidalet!

Diumenge tornem a actuar per festes de Can Vidalet amb la intenció de tornar a fer el 3de7 per sota i el 7de7. Ens acompanyaran al carrer Verge de la Mercè els Castellers de Cornellà i els Castellers del Poble Sec en una actuació que començarà a les 12 del migdia.
 
L'actuació de festes de Can Vidalet és fixa en el nostre calendari des de l'any 2008, tot i que hi vam deixar d'anar el 2012. Les darreres temporades hi hem portat els màxims castells de la colla, l’any passat vam carregar el 4de8 i vam descarregar el 3de7 per sota i el 5de7.
 
Així, diumenge continuarem amb força una temporada que ha costat arrencar però que hem descarregat a gairebé a totes les actuacions castells de la gamma alta de 7, incloent-hi tres 3de7 per sota, el 7de7 i el 5de7.
 
La intenció de diumenge és tornar a repetir aquets grans castells i per això caldrà donar-ho tot als assajos de dimarts i divendres, que son importants de cara a consolidar feina feta i seguir treballant properes fites.
 
Per tant, diumenge quedarem a les 11.30 al carrer Verge de la Mercè, al costat de la segona font, per participar en la Festa Major del barri Can Vidalet. En acabat, farem la quarta ronda a la Closca.