Actuació tranquil·la a Sant Vicenç dels Horts

Diumenge vam actuar per segona vegada a Sant Vicenç dels Horts amb motiu del tercer aniversari dels Carallots. Ho vam fer acompanyats de la colla local i els Castellers de la Sagrada Família.
 
Ens vam trobar a la Plaça Sant Jordi a dos quarts de dotze i vam anar les tres colles plegades cap a la plaça de la Vila fent una cercavila. 
 
Amb algunes baixes importants a tronc vam haver de descartar algunes estructures com el 3d7 per sota.  Ens vam plantejar doncs una actuació tranquila, amb castells que acostumem descarregar amb solvència. 
 
Amb una mica de retard vam començar l’actuació. Vam encetar el meló amb 2 pilars de 4. A la primera ronda vam descarregar un 4d7.A la segona era el torn del 5d7, el sisè de la temporada, un castell molt lleuger i molt ben defensat, amb un pom de dalt molt solvent que va facilitar molt la feina. 
 
En tercera ronda vam descarregar un 4d7 amb l’agulla. Vam tenir una estrena important per la colla, fins ara només teníem un segon que fes l’agulla. Ahir vam estrenar un altre segon i va fer un treball impecable. Per acomiadar-nos vam fer un Vano de 5. 
 
 
L’actuació completa va ser:
Carallots de Sant Vicenç: p4cm 3d7a 4d7 3d7 v5
Castellers de la Sagrada Família: p4+p4c 3d7s 5d7 4d7 p5
Castellers d’Esplugues: 2p4 4d7 5d7 4d7a v5
 
Fotografies de la diada:
 
Aviat penjarem el vídeo al Canal Youtube de la colla.
 
Salut i castells!