Actuació tranquil·la a la Sagrada Família

Diumenge continuàvem la temporada a la Sagrada Família amb la intenció d'anar rodant els castells de set de cara a adobar el terreny per assolir els objectius de la temporada, que passen per fer la clàssica de vuit. De moment, lluny d'aquesta fita, vam descarregar 3 pilars de 4, 5de7, 4de7 amb agulla, 4de7 i un pilar de 5 per acabar.
 
Érem segons en l’ordre d'actuació. Després dels pilars d'entrada, vam sortir de 5de7, que es va alçar sense gaires problemes i que es va descarregar amb tranquil·litat i novetats als pisos de canalla. En segona ronda vam fer el segon 4de7a de l'any, que també vam descarregar amb comoditat. Finalment, en tercera ronda, despatxàvem el 4de7, amb un tronc amb estrenes a terços i quartes. Vam plegar amb el pilar de 5.
 
L'actuació completa va ser la següent:
Castellers de la Sagrada Família: 2pd4, 7d7, 4d8, 5d7, vano5
Castellers d’Esplugues: 3pd4, 5d7, 4d7a, 4d7, pd5
Castellers del Poble-sec: 2pd4, 4d7, id4d7a, 4d7a, 3d7, pd5
 
Fotografies:
 
Podeu veure el vídeo de l'actuació aquí.
 
Aquí teniu una altra crònica de l'actuació.
 
Vam fer una diada tranquil·la i amb uns castells molt solvents, però per tal de seguir pel bon camí i poder començar a plantejar-nos castells més grans és important que omplim la Nau els dimarts i els divendres. Els tenim a tocar... hem travessat el 2de6n cinc cops a assaig, però necessitem agafar prou confiança per tal de poder portar la torre a plaça, i això només passarà si som tots a assaig!!
 
D'altra banda, aquest dijous comencem assajos de millora tècnica i pilars, de 20 a 21.30 h. 
 
Recordeu avisar a l'equip de pinyes, o a qualsevol persona de la tècnica si no podeu venir a assaig o arribeu tard!!
 
L'actuació següent és a Cornellà dissabte a la tarda amb motiu de la seva diada de Primavera. Actuarem amb els amfitrions, els Castellers de Cornellà, i els Castellers de Terrassa. Hem quedat a les 17.30 a la plaça de l'Església de Cornellà. Acabada l'actuació els Castellers de Cornellà ens conviden a sopar al seu local.
 
Salut i castells!