5d7, 3d7ps i 4d7 a Sant Joan Despí

Ahir vam actuar per la festa major de Sant Joan Despí a la plaça de l'Ermita i vam descarregar, el 5de7, el 3de7 aixecat per sota, un 4d7 amb vistes al proper 4d8 i un pilar de 5. Vam compartir plaça amb Cornellà i Margeners.
 
Cap a dos quarts de vuit del vespre vam començar l’actuació amb una plaça bastant plena. Vam obrir amb 2 pilars de 4 simultanis. Sortíem segons en l’ordre d’actuació. A la primera ronda vam descarregar amb molta facilitat un 5de7, el novè de l’any.  
 
En segona ronda vam encarar el 3de7 aixecat per sota, el quart de l'any, que es va alçar compassadament i amb molt bones mides. 
 
Per tancar rondes vam fer un 4de7 amb vistes al 4d8 que volem portar a la plaça Osca dissabte que ve. Es va descarregar amb molta tranquil•litat.  Vam tancar l'actuació amb un p5 molt ben treballat. 
 
Podeu trobar fotografies de l'actuació aquí . Vídeo de l'actuació.
 
Dijous vam participar a la revetlla de Sant Joan en els actes d'arribada de la Flama del Canigó i de la cercavila encapçalada pels Diables cap a l'encesa de la foguera. Podeu veure les fotos aquí.
 
Aquest dissabte volem descarregar el 4de8. Com sabeu, per aconseguir aquest objectiu hem de ser-hi tots. Junts som una màquina imparable.  Així, demà i divendres tothom a l'assaig. Recordeu que divendres farem un assaig de camises velles, arrossegueu als cargolins antics cap a la Nau!
 
Salut i 4d8!