5d7, 2d7, 3d7ps i V5 a Cornellà

Diumenge va tenir lloc a la plaça de l’Església de Cornellà la XXVI Diada dels Castellers de Cornellà, en què els Castellers d’Esplugues vam descarregar 5d7, 2d7, 3d7 per sota i vano de 5. Vam actuar amb la colla local, els Castellers de Cornellà, i els Xics de Granollers. 
 
Sortíem tercers en l’orde d’actuació; e la primera ronda ja vam haver de descartar el 4d8 per baixes d’última hora importants a la pinya. Sortiríem, doncs, de 5d7, un castell molt rodat però que vam haver de treballar a nivell de pinya. 
 
En segona ronda era el torn del 2d7, el quart consecutiu descarregat aquest any. Va pujar com les anteriors vegades, fort i sense cap moment de perill i, aquest cop sí, amb una canalla convençuda i amb confiança. 
 
En tercera ronda fèiem el 3d7 aixecat per sota, que va pujar amb els moviments ja típics dels nostres 3d7s; es va parar i el vam descarregar. Per tancar l’actuació vam descarregar un vano de 5. 
 
L'actuació completa és la següent:
Castellers de Cornellà: 5d7 3d7s 7d7 p5
Xics de Granollers: 4d8 7d7 3d7 p5
Castellers d'Esplugues: 5d7 2d7 3d7s v5
 
Diumenge que ve es la darrera actuació de la temporada, al Poble-sec. Volem fer una diada de màxims, i per això hem de ser-hi tots. Aquesta setmana assagem en horari habitual dimarts i divendres, i dijous hi ha assaig de pilars i millora. 
 
Podeu veure les fotos de l’actuació aquí (Manel / Castellers d'Esplugues). Més fotos, de la Maria Hepburn.
 
El vídeo ben aviat al canal Youtube de la colla. Hi ha també la crònica de l'actuació del Josep.
 
Acabem de fer el darrer esforç per acabar aquest any fantàstic amb els millors castells possibles al Poble-sec! Som-hi!