2018 Can Vidalet

Aquest diumenge, 10 de juny, actuàvem amb motiu de les festes del barri de Can Vidalet, acompanyats pels Castellers del Poble-sec i els Castellers de Terrassa. No vam tenir el millor dia i vam haver de desmuntar el 4de7 i el 4de7 amb agulla; en les dues rondes posteriors els vam poder descarregar, però ja havíem perdut la primera ronda. Hi vam afegir el pilar de cinc i dos pilars de quatre.
 
Can Vidalet és una de les places habituals a casa, just al mig del primer tram de temporada, però enguany les coses no ens han acabat de sortir bé. En primera ronda sortíem de 4de7, que va pujar una mica desquadrat; en tot cas, els dubtes de canalla el van fer tirar avall amb quarts col·locats. En repetició portàvem el 4de7 amb agulla, que va pujar també amb males mides i que també es va haver de tirar avall.
 
Amb això vam perdre ronda. En segona repetíem el 4de7, que també va tenir problemes de mides i alguna indecisió de canalla, però en aquesta ocasió el vam poder descarregar amb una mica de treball de tronc i pinya. En tercera ronda també repetíem el 4de7 amb agulla, que de la mateixa manera vam haver de treballar força, sobretot l'estructura del quatre. En pilars vam fer el de cinc, més dos pilars de quatre de comiat. L'actuació completa va ser aquesta:
 
Castellers d'Esplugues: 2pd4, id4d7, id4d7a, 4d7, 4d7a, pd5, 2pd4
Castellers del Poble-sec: 3pd4, 3d7a, 5d7, 3d6s, pd5
Castellers de Terrassa: 2pd4, 2d7, 3d8, 5d7, pd5, 2pd4
 
Fotos de l'actuació:
 
Aviat, els vídeos al lloc habitual.
 
En acabat, vam compartir dinar amb les altres colles al nostre local. A les cinc vam participar en la manifestació perquè pugui tornar l'Adrià, membre del CDR d'Esplugues acusat de terrorisme per l'Estat espanyol. Vam participar en els lluïments d'altres entitats del poble, vam fer dos pilars de quatre durant el recorregut, que va començar a l'Ajuntament d'Esplugues i va acabar a la plaça de Catalunya, i durant el qual hi va haver diversos parlaments.
 
Fotos de la manifestació.
 
Aquesta setmana actuem dissabte a Lleida. Els assajos de dimarts i divendres són molt importants per anar agafant més confiança en els castells i fer passos endavant en aquesta temproda, que ha començat una mica fluixa.
 
Salut i castells!
 
Adri, et volem a casa